Eerlijke en glasheldere adviezen

BMW 630I APK-keuring zonder verrassingen.

Ontvang eerlijke adviezen van vakmannen die met u en uw portemonnee meedenken.

Weet wat u binnenkort kunt verwachten.

Onze vakmannen denken met u mee, dragen echte oplossingen aan, zijn flexibel en maken heldere afspraken met u.

40+

25+

jaar ervaring

Snel

10k+

aan de beurt

Denken

10k+

mee met uw portemonnee

  • Meestal de volgende dag al aan de beurt

  • Vakmannen die uw BMW 630I kennen

  • Binnen één dag geregeld

  • Vaste prijs voor de APK-keuring is € 45,00 (voor auto’s zonder roetfilter)

Welkom bij de vakman die met u meedenkt.

Duidelijke adviezen in begrijpelijke taal

Wat onze klanten vertellen:

Camper APK keuring, keurig geholpen, de tijd genomen, camper was aan de grote kant , maar voorzichtig en netjes alles uitgevoerd . Geen onverwachte zaken , controle serieus en volledig uitgevoerd. Zeker een aanrader als garage , mooie goede spullen ( brug) ed.

Luuk Kuijper (review geplaatst op Google)

’s Ochtends gebeld met een probleem aan de achterkant. Moest in de middag even terugbellen omdat er geen brug beschikbaar was. Gedaan en kon meteen terecht. Probleem gevonden in de stabilisatiestang. Kon meteen gerepareerd worden maar ging even duren. Omdat ik niet op loopafstand woont, werd mij een fiets aangeboden, zodat ik toch nog even naar huis kon. Paar uur later werd ik netjes gebeld dat de auto klaar stond. Na een, in mijn ogen, redelijke prijs te hebben afgerekend, kan ik niet anders zeggen dat ik met een tevreden gevoel naar huis ben gegaan.

Alleen 1 punt van kritiek: Ik moet echt vaker gaan fietsen pfff :)

Mike Omega (review geplaatst op Google)

Ik heb vorige week mijn auto weggebracht om er een nieuwe computer erin te laten zetten. Dat was heel snel geregeld. De meneer van de garage wilde de auto nog een dag extra houden om er zeker van te zijn dat hij het nu wel doet. zeker 5 sterren waard!

Demelza (op de website van ANWB geplaatst)

Prima service gekregen voor mijn auto die een APK keuring nodig had. Kosten duidelijk gespecificeerd en goed en snel geholpen.

Kuo (op de website van ANWB geplaatst)

Waarom ben al 15 jaar vaste klant bij deze garage? Ali en zijn team leveren steevast hoge kwaliteit, zijn uiterst vriendelijk, betrouwbaar en komen afspraken na. Geen gladde verkoop praatjes maar een duidelijk en eerlijk advies, luisterend naar de wensen van de klant en de mogelijkheden van de auto. Ook bij hardnekkige problemen geeft men niet op, als het de moeite loont wordt desnoods het hele netwerk ingeschakeld om een goede en duurzame oplossing te realiseren. Duidelijkheid over werkzaamheden en kosten vooraf, vervangen onderdelen kunnen uiteraard worden meegenomen. Absolute airco specialist; het is niet voor niets dat collega’s en dealers uit de regio klanten met (hardnekkige) airco problemen doorsturen naar Ali. Dit alles voor een keurige prijs. Op zoek naar een goede en betrouwbare garage, doen!

L. Zinkhaan (op de website van ANWB geplaatst)

Voor de eerste keer naar deze garage toegegaan voor een APK-.keuring. Werd vriendelijk ontvangen door de garagehouder.

Er moesten wel nieuwe remschijven worden gemonteerd, waarvoor ik niet terug hoefde te komen, maar wat gelijk kon worden gedaan. De garagehouder liet goed zien waarom deze moesten worden vernieuwd en was terzake kundig.

Hij maakte mij er ook nog op attent , dat bij een eerdere vervanging van een voorband er één bout helemaal scheef op was gedraaid en dus voor een levensgevaarlijke situatie had gezorgd. Fijn dat er ook nog bedrijven/mensen zijn met verantwoordelijkheidsgevoel!

Na het vervangen van de remschijven kon ik ook nog een jaarlijkse onderhoudsbeurt uit laten voeren, zonder dat me dit veel extra tijd kostte. Dit is voor mij een bedrijf, die het verdient om de volgende keer hier zeker weer terug te komen. Een garagehouder, die begaan is met zijn werknemers, zo nodig ook samenwerkt met zijn personeel en meedenkt met de klant. Helemaal top!

Bert Vink (review geplaatst op Google)

Top mechanic honest, fairly priced and complete explanation of what each repair is. I took my Audi Q7 to this place after I was reaped off by the Audi dealer. This place I recommend customer driven and attention to your budget is given. Very happy.

Spartan Clon (review geplaatst op Google)

Eerlijke, betrouwbare en goede garage (voor een camper).

Noor Malefason (review geplaatst op Google)

Mercedes sportcoupe automaatbak laten spoelen. Geweldige en kundige man, alles transparant en helder uitgelegd. Goede koffie.

Marco Koenes (review geplaatst op Google)

Goede prijs-kwaliteit verhouding voor service en onderhoud. Vriendelijk en gastvrij. Zoekt naar goede oplossing en niet perse de duurste. Ook voor een Mercedes. Aanrader!

Toon de Wit (review geplaatst op Google)

Ik had voor het eerst via mijngarage.nl een afspraak gemaakt bij deze garage, de prijs wist ik dus al direct en deze was erg voordelig. Ik had een afspraak om 13.00 uur en was er 12.50 uur, men begon direct aan de auto, echt goed !!! Ik ben erg goed geholpen, zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar !!!

Cees1961 (op de website van ANWB geplaatst)

Zeer goede ontvangst en uitleg over het mankement en de kosten daarvan na reparatie eerst met mij samen een proefrit gemaakt om te kijken of ik tevreden was. Ook gelijk geadviseerd over enkele punten die aandacht vroegen. Dus deze garage is een aanrader.

cockenclara (op de website van ANWB geplaatst)

Professioneel, in ons geval betreffende de airco. Snelle diagnose en prima reparatie. Geen verkoperspraatjes, maar duidelijke en strakke communicatie, maar wel wordt de tijd genomen om zeker te zijn dat de klant het begrepen heeft. Een positieve ervaring.

Jaap van Dam (review geplaatst op Google)

IK ben onlangs verhuisd, had een goede garage en zocht een garage waarin de eigenaar ook meewerkt, dus betrokken is met zijn werk. Verversen van de olie van de automatische versnellingsbak kon snel, ging goed en prijs was vooraf besproken. Ik kon erbij blijven en zien wat er met en aan de auto gebeurde, keurige en schone werkwijze. Deze mensen weten wat en hoe er aan je auto moet gebeuren. Ik ga er voortaan voor onderhoud ook heen.

NaarGarage (op de website van ANWB geplaatst)

Deze mannen hebben mijn probleem super snel opgelost en voor een mooie prijs. Is, zeker een aanrader.

Sebastiaan Tak (review geplaatst op Facebook)

Ik ben bij deze garage met mijn 5 jaar oude Camper geweest voor het preventief vervangen van de distributieriem. Keurig geholpen en er is super netjes met mijn Camper omgegaan. Let op! Er wordt alleen vervangen wat ECHT nodig is en prijs afspraak is bindend :). Kortom Camperaars ik kan deze garage van harte aanbevelen.

John (review geplaatst op Google)

Aanrader!! Geweldige service en zeer klantvriendelijk. Garage gevonden via Google. Uitlaat hing plots half los en moest geheel vervangen worden. Dit vanwege de leeftijd en verroesten. Auto rond 14u gebracht en was 3 uur later, rond 17u, alweer klaar. Dat was erg prettig.

Leon Kauffmann (review geplaatst op Google)

Excellent experience with this company. Service without appointment and car mechanics who know what they are doing.

James Rodger (review geplaatst op Google)

Geweldige service,mijn kabelboom was verbrand. van te voren prijs afgesproken want zit momenteel niet in de slappe was. Ali heeft een andere kabelboom ingekort en ieder draadje gesoldeerd en de auto rijdt weer. Deze garage is zeker aan te bevelen

P.W.A. Kamper (op de website van ANWB geplaatst)

Toen onze aircopomp het begafen er toch een en ander gesleuteld moest worden, hebben we meteen het gasklephuis laten vervangen. Wat een verschil onze V70 “hikt” niet meer en blijft heerlijk koel. We kunnen op vakantie. Inmiddels doet Autobedrijf Willemsbrug alle werkzaamheden aan onze auto.

Brugbouwers (op de website van ANWB geplaatst)
Goed en Snel, jouw auto is klaar.
Nino Sebba (review geplaatst op Google)

Veer gebroken op zaterdag, zelfde dag nog gemaakt en tegen een scherpen prijs.

William M (review geplaatst op Google)

Startmotor van mijn bus was kapot. Is snel en vakkundig gerepareerd, kosten waren ook redelijk.

Vincent Schuit (review geplaatst op Google)

Op 15 december ging ik naar deze garage en wilde een oud probleem oplossen, die ik bij aankoop van auto en latere reperaties bij andere garage niet voor elkaar kreeg, het lag niet aan mijn vorige garage, het was al daarvoor begonnen. Het euvel leek onoplosbaar en de garage vondt het achter de deur het contactbreuk, wat het veroorzaakte, alles is niet opgelost, maar zeer tevreden.

Macar (op de website van ANWB geplaatst)

Vielen Dank für die schnelle Hilfe mit unserem Scheibenwischergestänge.

Können die Werkstatt nur empfehlen.

Gruß und danke nochmals.

Ralf Keetz (review geplaatst op Google)

Ben zeer tevreden met deze garage goede reparatie nette behandeling,

duidelijke afspraken goede prijs en eerlijk.

Deze garage is zeker aan te raden.

GR Willem.

Willem van den Houten (review geplaatst op Google)

Wij hebben onze smart hier laten repareren, omdat de officiele smartdealer in rotterdam nogal te wensen overlaat. Deze garage gaf ons goed advies, waren duidelijk over de kosten en eventuele meerkosten en we konden zelf bepalen of we die extra reparatie met meerkosten ook daadwerkelijk wilden.

Bij het afrekenen werd ons duidelijk uitgelegd wat er was gedaan en werden de verwijderde onderdelen getoond. Wij bevelen deze garage ten zeerste aan.

Sabine-rotterdam (op de website van ANWB geplaatst)

Er wordt van tevoren een duidelijke afspraak gemaakt over de prijs. De medewerkers zijn heel erg klantvriendelijk en er is een snelle service. Het is ook geen probleem als ik meekijk met de reparatie wat een vertrouwd gevoel geeft. Ben nu voor de 2e keer geweest voor reparatie aan mijn airco. Ik ga nooit meer ergens anders naartoe. En dan na te gaan dat ik uit Brabant moet komen.

Dave van Opstal (op de website van ANWB geplaatst)

Bij Willemsbrug garage kreeg ik uitstekend service, medewerkers zijn heel vriendelijk, behulpzaam. Ze zijn altijd helder en open bij reparatie’s en zeker geen verrassingen achteraf. Top Service.

Ziya (op de website van ANWB geplaatst)

Goed en snel geholpen duidelijke afspraken en goede afhandeling ga zeker terug

Jacques Kamminga (review geplaatst op Google)

Ik werd op zaterdagmiddag rond sluitingstijd nog geholpen met een startservice aan huis toen mijn auto met een lege accu stond. Ik had verwacht dat de reparatie na het weekeinde zou plaatsvinden, want het was al heel laat op de middag.

Tot mijn verrassing bood de garage echter aan om de accu direct te vervangen. Daardoor kon ik de rest van het weekeinde weer zorgeloos rijden. Echt klasse, heel klantvriendelijk, snelle en vakkundige service. Een garage die je blij verrast door nét dat stapje extra te zetten.

Johanna Rotterdam (op de website van ANWB geplaatst)

Vriendelijk en uitermate goede service. Garage Willemsbrug heeft mij Porsche Cayenne diesel weer perfect in orde gemaakt. De Porsche dealer had moeite het probleem te vinden en al een aantal onnodige dure reparaties uitgevoerd. De eigenaar van garage Willemsbrug is heel kundig, rustig en vriendelijk. Hij heeft de motor helemaal uit de auto genomen, probleem gevonden en opgelost. De kosten waren heel schappelijk en niet in verhouding tot de uren die hij er in heeft gestoken. Wat een fijne ervaring, iemand die nog gewoon eerlijk en netjes zijn zaken goed voor elkaar heeft.

Jan Boerman (review geplaatst op Google)

Mijn Fiat Panda had kuren, schokte en trilde, ik zelf ging op vakantie en liet mijn auto bij Autobedrijf Willemsbrug twee weken achter. De garage zou tijdens mijn vakantie contact met me op nemen als ze hadden gevonden wat het probleem was om zo de reparatie te kunnen bespreken. Dit gebeurde keurig. De garage nam contact met mij op nadat ze hadden onderzocht wat er aan de auto mankeerde, en dat was nog al wat. Ze zouden alleen tot reparatie over gaan als ik daar toestemming toe gaf, ze gaven mij een prijsindicatie en mocht deze tijdens de reparatie toch duurder blijken uit te vallen dan zouden ze direct weer contact op nemen.

Van het ene probleem belanden we in het volgende probleem en er was meer mis met de Panda dan we vooraf konden vermoeden. Iedere keer werd ik netjes gebeld en op de hoogte gehouden hoe het er voor stond, wat de kosten tot nu toe waren en welke onderdelen er vervangen moesten worden. Eenmaal terug van vakantie kon ik mijn auto ophalen en eenmaal terug in de garage werden al mijn vervangen onderdelen getoont en uitgelegd waarom deze vervangen moesten worden. Ik heb zelf weinig verstand van auto’s maar de garage legt die keurig in Jip en Janneke taal uit. De afspraken zijn binnen het kostenplaatje gebleven en mijn auto rijdt weer als nieuw.

De garage is betrouwbaar en doet wat hij zegt, verkoopt geen onzin en is mega klantvriendelijk. Mijn auto rijdt weer als nieuw. Fantastisch!

Maarten Redeker (op de website van ANWB geplaatst)

Keurige service gehad voor mijn auto. Beleefde en eerlijke monteurs die naar je luisteren en met je meedenken. Een aanrader voor iedereen die een betrouwbare garage zoekt.

Jeroen Hendriks (review geplaatst op Google)

Super!!!

Łukasz Kochański (review geplaatst op Google)

Goedkoop en dezelfde dag v-snaar laten maken. Was rond de 80 euro kwijt, heel netjes.

Ritchi Mangar (review geplaatst op Google)

Ik heb een zeer positieve en aangename ervaring overgehouden aan deze garage. Ik hoorde al positieve verhalen en zocht een betrouwbare garage voor mijn apk en grote beurt. Vanaf de ontvangst voelde ik al dat mijn auto in goede handen was. De eigenaar/keurmeester besteedde uitgebreid aandacht aan mijn vragen en heeft in een korte tijd diagnose gesteld en mij van een kostenoverzicht voorzien. Er werd met mij meegedacht om de kosten zo laag mogelijk te houden door daarbij eerlijk te vermelden wat er nog aan zat te komen betreft het onderhoud. De auto was op tijd klaar (dat ben ik al jaren niet gewend) en ik kan niet anders zeggen dan dat hij weer als een zonnetje rijdt. Ik kom zeker weer terug naar deze garage en heb eindelijk de eerlijke, betrouwbare en vooral vakkundige monteur gevonden die ik al heel lang zocht. Dank je wel Ali! en de koffie was lekker.

Arseni (op de website van ANWB geplaatst)

We zijn heel erg tevreden met de service die wij gekregen hebben zowel in omgang als in de autoservice. Onze auto doet het weer als nieuw. En we zijn zeer zeker een blijvende klant. Dankuwel voor al uw hulp en klantvriendelijkheid.♡

Anitaass Mwah (review geplaatst op Google)

Nadat men wagen bij een andere garage van de brug is gevallen heeft deze ervaren garage weer een glimlach op men gezicht gezet en heeft men auto gered. Duidelijk over wat er gaat gebeuren en waarom. Kosten zijn duidelijk en de service is uitstekend.

Alexander Valentijn van de Lindt (review geplaatst op Google)

Vakkundig geholpen bij deze garage. Automatenbak laten spoelen waarbij de olie , automaatbakfilter en pakking worden vervangen, daarnaast informeerde de garage dat er een luchtmassaprobleem was ,wat verholpen kon worden door de luchtmassameter te vervangen.De auto was al bij 2 garages geweest waar dit probleem niet opgemerkt werd,terwijl de auto daar wel voor weggebracht werd.De auto rijd weer goed.Goede service en vakkundig advies.

Wen Wall (review geplaatst op Google)

Was voor mijn airco, gelijk goeie advies ,laat me gelijk zien wat aan de hand was en oplossing gekregen.

Winfred Peloz (review geplaatst op Google)

Goede en vriendelijke service. Eerlijke prijs volgens opgave. Vervangen onderdeel laten zien en uitgelegd wat er aan de hand was. Gaat met een goedgevoel de volgende keer weer een afspraak maken.

Albert van den Hoek (review geplaatst op Google)

Goede en vriendelijke service, ik kon 2 keer zonder afspraak terecht. Eerlijk advies en een eerlijke prijs.

Yoeri van de Noort (review geplaatst op Google)

Hele goede, betrouwbare garage. Ik kom hier al jaren voor o.a. APK keuringen, airco controles en eigenlijk van alles.

Een paar jaar geleden deed mijn airco het niet meer, en toen hebben ze er naar gekeken, en bleek er alleen een kabel kapot te zijn. Dus gewoon eerlijk advies, en niet direct de hele airco vervangen, iets wat bij de dealer wel moest!

En niet geheel onbelangrijk: de prijs is ook nog eens goed.

Dilek (review geplaatst op Google)

Goede betrouwbare service voor een goede prijs.

Gabrie van Dam (review geplaatst op Google)

Heel fijne autogarage waar ik al een aantal jaar onderhoud laat uitvoeren. Ali neemt altijd de tijd om een goed advies te geven. Hij belt altijd om aan te geven of er extra dingen moeten gebeuren en wat de kosten worden. Achteraf laat hij vaak ook de oude onderdelen zien, kan ik ook erg waarderen. Vakwerk tegen een eerlijke prijs. Hier kun je je auto met een gerust hart achterlaten!

Loes Knopper (review geplaatst op Google)
Super snelle reparatie! Zelfs het oude onderdeel gezien!
R.L. (review geplaatst op Google)
Voor een reparatie aan mijn airco de auto gebracht, bleek meer kapot aan te zijn dan in de eerste instantie gedacht dus heeft de monteur telefonisch samen met mij de verschillende opties en daaraan verbonden kosten doorgenomen om samen tot de beste keuze te komen voor mijn auto (en portemonnee).

Toen ik de auto de volgende dag ophaalde heeft de monteur mij ook de vervangen onderdelen laten zien en nog eens uitleg gegeven over wat er nu precies aan de hand was, wat er gedaan is en waarom.

Kortom, een aanrader. Geen verborgen kosten en erg helder over prijzen. Daarbij ook snel klaar.

Dylan Rens (review geplaatst op Google)

ik kom hier al enkele jaren voor mijn airco service, altijd goed en zonder afspraak gelijk geholpen. even wachten met een lekker bakkie koffie en na 45 minuutjes weer met een koude airco naar buiten.

Patrick Schilperoort (op de website van ANWB geplaatst)

In verband met een defect aan de airco van mijn Opel Meriva op internet gezocht naar een reparateur. Ik kwam uit bij de Willemsbrug garage. Na een telefoontje met wat uitleg over mijn probleem kon ik ‘s-middags al terecht. Bij aankomst werd ik direct geholpen door de eigenaar. Onder genot van koffie moest ik, nadat mijn auto aangesloten was op de apparatuur, een half uurtje wachten tot de diagnose gesteld was. Toen die gesteld was kreeg ik duidelijke uitleg van wat er defect was, wat er vervangen moest worden en wat de kosten van de reparatie waren. Ik kreeg die uitleg aan de hand van een kapot en nieuw onderdeel, die in de garage aanwezig waren. Ik kon een afspraak maken voor de reparatie op de volgende. Acht uur moest ik mijn auto brengen. (er werd een leenauto aangeboden, die ik overigens niet nodig had).

Toen ik de andere morgen mijn auto bracht, viel het mij op dat de garage keurig opgeruimd en aangeveegd was. Klaar voor een nieuwe werkdag. De eigenaar sprak met mij af dat mijn auto, omstreeks 12.00 uur klaar zou zijn. Toen ik om 12.00 uur aankwam stond mijn auto, gerepareerd, klaar. De eigenaar vroeg mij of het bezwaarlijk was even te wachten, omdat hij met een stagiair even iets moest doen. Ik genoot ervan hoe de eigenaar de stagiair uitleg gaf over het één en ander en hoe hij zijn ervaring en vakmanschap over probeerde te brengen. Hierna werd ik geholpen. Ik kreeg het defecte gedémonteerde onderdeel te zien. Tevens kreeg ik duidelijke uitleg wat de oorzaak was dat dit onderdeel defect was gegaan. De rekening was zoals een dag eerder afgesproken. Jammer dat ik dit bedrijf niet eerder ontdekt heb.

Een bedrijf met een eigenaar, die gedreven is, eerlijk is, die aangeeft over hetgeen hij gaat doen en vol passie zijn vakmanschap over probeert te brengen op de stagiair. Ik beveel dit bedrijf dan ook ten zeerste aan. Iemand die zegt wat hij gaat doen en doet wat hij gezegd heeft.

Adrie Leenheer.

Adrie Leenheer (review geplaatst op Google)

Zeer tevreden, goede service.

Leendert Boot (review geplaatst op Google)

We zijn al een jaar bezig met de airco garage in garage uit auto 2 dagen kwijt auto terug jippie maar nee hoor airco doe het niet weer terug weer garage in wachten nee moet wat besteld worden weer wachten nu een jaar verder ik zag het niet zitten me man zeg we gaan naar autobedrijf Willemsbrug kijken wat ze er van zeggen op de brug gezet kijken starten kijken en ja ik zie het al laat maar staan morgen is hij klaar pomp kapot ik geloof er niks meer van na een jaar tobben we gaan hem de dag erna halen en je geloof het niet me airco doe het ik ben zo blij en dat gewoon na een dag bedank garage willlemsbrug

Inge Blom (review geplaatst op Facebook)

Alles is volgens afspraak verlopen, keurig op tijd.De prijs viel mee. Kon er op wachten. Kreeg ook nog warme chocolade aangeboden.Een garage waar je terug wil komen. Vriendelijk en bekwaam.personeel.

Tuinman John (op de website van ANWB geplaatst)

Gisteren kwam ik bij mijn auto.. En tot mijn grote verbazing lag mijn koppelingspedaal op de bodem.. Na even zoeken op Google naar een goede automonteur kwam ik bij willemsbrug terecht.. En ja ik kijk ook naar de recensies.. Gelukkig had meneer een aardig klantenbestand opgebouwd die een zeer positieve reactie hadden achter gelaten…

Even gebeld met de eigenaar en kon gelijk de zelfde dag nog mijn auto brengen..

Bij aankomst kon ik gelijk mijn auto op de brug zetten.. En kon ik even mee kijken onder de auto om zo te constateren wat het probleem was..

Meneer heeft het laten zien en duidelijk uitgelegd..

Van te voren een prijs gekregen..

Zojuist mijn hyundai terracan weer opgehaald.

Wat ik ook fijn vond is dat er ook naar andere ‘dingen’ werd gekeken tijdens de reparatie.. De jongeman die er werkt heeft ook gelijk mijn bodemkap goed vast gezet.. Er bleken 2 bouten te ontbreken.. Dat hebben ze gelijk mee genomen..

Ben zeer tevreden over de service, de vakkundigheid en niet te vergeten de prijs..

Dit is mijn nieuwe vaste autogarage.. En zou hen ook aanbevelen bij anderen..

Bedankt..!!

Marvin Eddo (review geplaatst op Google)

Mijn airco was volledig leeg, belde zaterdag tegen de middag op en kon gelijk terecht nu kan ik weer ijskoud de weg op super mannen!!

NigelGTI (op de website van ANWB geplaatst)

Wanneer men zonder afspraak langs gaat is er altijd een luisterend oor en is men bereidt om gelijk een diagnose te stellen. Waarna men dan binnen een redelijke termijn een afspraak kan maken, wordt er heel duidelijk aangegeven wat de verwachting is van de kosten zodat voor beide duidelijk is waar men aan toe is.

Mocht een en ander toch anders lopen, krijg je altijd een telefoontje waarin duidelijk uitgelegd wordt wat de vervolg stappen zijn zodra men om een bepaalde reden moet afwijken van hetgeen eerder meegedeeld was. Er wordt niet automatisch gekozen voor de duurste oplossing, mocht er een goedkopere oplossing zijn dan wordt die zeker ook voorgelegd.

Al met al een garage waar ik graag nogmaals naar toe ga wanneer dat nodig is.

Frans van Fenema (review geplaatst op Google)

Nette garage waar je goed geholpen wordt en ze zich houden aan hun afspraak.

Mark Peper (review geplaatst op Google)

Zeer vakkundig, zelfs andere autobedrijven vragen hem om advies.

Jochem Scholten (review geplaatst op Google)

Ik ben sinds kort klant bij garage Willemsbrug en vanaf het eerste moment ben ik tevreden. Met of zonder afspraak ben je altijd welkom. Men probeert te helpen waar het kan. Vriendelijk, eerlijk en een goede vakkennis van auto’s in het algemeen. Koffie staat klaar! Een garagebedrijf die ik graag aanraad.

Corleone (op de website van ANWB geplaatst)

Mijn Jaguar XF daarheen gebracht voor een sensorreparatie. Bij velen gaan eerlijkheid en een autogarage waarschijnlijk niet samen. Ik kan u daarom ook vertellen dat ik wel wat sceptisch was om niet naar de officiële dealer te gaan. Maar die hadden pas over 4 weken tijd helaas. De eigenaar neemt tijd voor het probleem. Hij is bovendien ook heel eerlijk en kundig. Transparante prijzen allemaal. Probleem verholpen, ik kom volgende keer zeker terug voor onderhoud, keep up the good work!

Trevin En Lilie (review geplaatst op Google)

Dit bedrijf is het enige bedrijf in deze regio, die eerlijk met diploma’s van vakbekwaamheid eerlijk en transparant werkt. Al jaren kom ik bij Willemsbrug BV. Prachtig bedrijf met snel en vakkundige gediplomeerde monteurs. Hoop bedrijven proberen na te apen. Doen zich voor als gediplomeerd maar helaas hebben niet eens 1 diploma die je kunt zien. Geweldig Willemsbrug bv. Succes.

Menno Palm

Onlangs voor de tweede keer langs geweest en ik ben erg tevreden. Ik ben bij deze garage beter en netter geholpen dan bij de merkdealer waar ik mijn auto heb aangeschaft. Altijd krijg je netjes uitleg met wat er aan de auto is versleuteld, voordat je de auto gaat ophalen wordt je gebeld met wat er precies is uitgevoerd en wat het gaat kosten. Bij onverwachtse zaken krijg je ook een belletje van de garage om te overleggen wat te doen! Kortom, dik tevreden.

Maarten Dercksen (review geplaatst op Google)

Na ruim 20 jaar weer langs geweest met airco problemen, snelle en goede service. Mensen zijn zeer ervaren en vriendelijk. Onder het genot van een bak koffie gerepareerd. Kortom een aanrader!

Dirk Monster (review geplaatst op Google)

Ik heb een probleem laten oplossen aan mijn auto (electronica en mechanisch), waarvoor ik bij allerlei andere niet gediplomeerde knoeiers ben geweest(niet opgeloste problemen bleef zitten). Door Willemsbrug o.a Ali,heel erg goed geanalyseerd en uitgezocht via electronische schemas en scoop beelden tot onze tevredenheid opgelost. Uitvoerig getest na maanden van tevreden rijden zonder problemen durf ik dit te beoordelen. Echt een gediplomeerd kanjer(s).Jullie hebben weer een tevreden klant. Rajesh.

Rajesh Bikharie

Altijd behulpzaam, kundige ervaren automonteurs. Altijd snel terecht, klantvriendelijk en leveren goed werk.

Jan Jansen (review geplaatst op Google)

Specialist in airco’s. Als anderen het niet meer weten, weet deze raad.

Jenny F (review geplaatst op Google)

Goede service duidelijkheid en vriendelijke mensen .Top garage doen

Jaap Kenters (review geplaatst op Google)

Gebeld en omdat er haast bij was wegens omstandigheden is de reparatie dezelfde middag uitgevoerd, remblokken, remschijven en veer vervangen (was gebroken) voor een prima prijs. Ben zeer tevreden en ga hier de volgende keer weer naartoe voor de onderhoudsbeurt. Een aanrader!!!

Jacqueline Sankes (review geplaatst op Google)

Ik raad deze garage ten zeerste aan. Zojuist voor de tweede keer naar deze garage gegaan voor een APK. Ik besloot hier terug te gaan vanwege de eerlijke service en de mensen zijn gewoon aardig.

D.Q. Nguyen (review geplaatst op Google)

Ik heb vorig jaar mijn automaatbak van mijn audi a4 laten reviseren en dat is echt top gedaan een zeer goede garage

Michael van Gelder (review geplaatst op Google)

Very good english speaker. Very fast, i took back the car very clean. I will use their services in the future. Thank you.

Vlad Lulian (review geplaatst op Google)

Na problemen met een andere garage heeft de eigenaar van Willemsbrug zeer kundig en professioneel het probleem verholpen. Ben er al die tijd bij geweest. Het probleem was niet eenvoudig te vinden maar wel simpel en goedkoop op te lossen. Eigenaar komt zeer sympathiek, betrouwbaar en vakkundig op mij over. Als ik direct naar hem toe was gegaan zou ik 500 euro’s, veel tijd en ergenis hebben uitgespaard. Ik kom zeker terug.

Ruud Boschman (review geplaatst op Google)
I left my lights on over night which flattened my battery, which lead to the dash board not working, I arrived here and the guy Alle was really nice and he got on the case straight away, he diagnosed the problem and fixed it in no time, big thank you to him! Me and the family can carry on our Europe trip! Thanks again Jack.
Jack Powell (review geplaatst op Google)

Automatenbak van m’n Volvo laten spoelen vandaag. Super vriendelijk en professioneel geholpen! Goede service en goede prijzen.

Bertus Heggi (review geplaatst op Google)

Top garage! Vriendelijke mensen die het probleem goed opgelost hebben

Saskia Ost (review geplaatst op Facebook)

Goede service.

Appie Marbah (review geplaatst op Google)

Een autobedrijf die je zelden tegen komt, waar je eerlijk behandeld wordt en ja er staan alleen maar aanbevelingen op de site overtuig jezelf en lees de recensies.

Remon Tilborg (review geplaatst op Facebook)

Went for a APK inspection. Seemed like a good, honest operation, would definitely go back. I don’t speak Dutch but the head mechanic spoke enough English for us to communicate mostly fine.

Kevin Gajewski (review geplaatst op Google)

Veel kennis, repareren alle auto’s kijken verder dan hun neus lang is en denken mee. Hartstikke goed.

Knmg1537 (op de website van ANWB geplaatst)

Ad hoc langs kunnen komen door een spiegel die afbrak in de wasstraat. Super geholpen en gelijk advies gekregen over bestellen van nieuwe onderdelen.

Randy de Wit (review geplaatst op Google)

Heel goed geholpen. Van diagnose tm vervangen van aandrijfas. Zelfs uitleg en laten zien wat er vervangen is.

Martin Jansen (review geplaatst op Google)

Gisteren spontaan lang gereden om mijn Porsche Cayenne de automatische versnelling bak te laten spoelen, een jaar geleden had ik dat bij een BMW X5 laten doen en dat beviel prima, altijd leuk in deze garage dat je mee mag kijken wat ze allemaal doen. deze keer eveneens. Ali, de baas. gaf aan dat mijn Porsche nog nooit gespoeld was, iets wat toch minstens elke 60 a 100.000 km dient te gebeuren. Het resultaat van niet op tijd spoelen heb ik ook gezien, heel veel ijzer slijpsel ( slijtage) in de bak. enfin, ik was om 15:00 binnen en continue aan mijn auto gesleuteld, Mijn Cayenne schakelt weer als nieuw, en wederom een tevreden klant.

Daps (review geplaatst op Google)

Voor een airco-reparatie langsgekomen. Direct geholpen en airco gevuld. Snel weer op pad na vriendelijke service. Bedankt

Hans Tigchelaar (review geplaatst op Google)

De garage houder heeft veel ervaring goede prijs en is eerlijk over de kosten en denkt mee. Top!!!

Stork Mobile (review geplaatst op Google)

Mijn opel corsa hierheen gebracht ivm een storingslampje op mijn dashboard, auto kon niet dezelfde dag klaar zijn dus kreeg ik een gratis leen auto aangeboden echt superrrr en kon de volgende dag mijn auto weer ophalen. Goede en eerlijke service. Dankjewel.

Beau Kohler (review geplaatst op Google)

Quick APK for a Tesla, garage check and RDW check within 2 hours. Very nice and quick! Recommended!

Bowen Chen (review geplaatst op Facebook)

Een empathische monteur die zijn vak kent. Ik ben zeer tevreden met de service die ik heb ontvangen aan mijn auto.

Bur (op de website van ANWB geplaatst)

Na onverwachte problemen met mijn auto ben ik via de ANWB site bij autobedrijf Willemsbrug terecht gekomen. Geen verkeerde keuze! Probleem werd grondig bekeken en ik kon gelijk ook een grote onderhoudsbeurt er bij laten doen. Noodzakelijke ingrepen buiten de scope werden telefonisch overlegd en alle vervangen onderdelen werden laten zien na afloop. Mijn auto heeft nog nooit zo soepel gereden!

Bastiaan86 (op de website van ANWB geplaatst)

Ik werd goed te woord gestaan en kreeg goed uitleg. Het probleem is ook redelijk snel verholpen.

Kees Denie (review geplaatst op Google)

Goed kwalitatieve service en vriendelijk naar klanten toe. Komt zijn afspraken na. Hij schept altijd duidelijkheid om door van te voren te zeggen wat hij gaat doen en de kosten hiervan. Mag langs zonder een afspraak te maken.

Florentina (op de website van ANWB geplaatst)

Deze week met mijn Rover 620 SI naar Garage Willemsbrug geweest. De kachel van mijn auto functioneerde slecht/niet meer en een aantal lampjes werkten niet meer naar behoren. Verder waterlekkage bij de bestuurderskant die ik maar niet kon vinden.Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan door de eigenaar die zeer goed naar mijn problemen luisterde. Hij vetelde me dat hij de storingen kon verhelpen maar dat het wel wat tijd zou gaan vergen. Ik heb de auto daarom achtergelaten. Twee dagen later belde de eigenaar me op dat de auto weer in orde was.Lekkage was opgelost(na 10 jaar!!) en de aanjager/kachel werkt weer naar behoren. Ik ben er superblij mee. Eindelijk iemand die je gemotiveerd helpt bij een , voor jou, groot probleem. Dank voor alles

Groetjes Ad

Ad van der Kaai (review geplaatst op Facebook)

Bij Ali kan je je auto achterlaten en gefixt weer ophalen prima vakman !

Paulus Giessen (review geplaatst op Google)

Fijne garage.

Kom er al jaren en zal er jaren blijven komen.

Monique van Tour (review geplaatst op Google)

Kom hier al jaren door mijn vader die ali ook al jaren kent. Service is altijd top en zijn duidelijk met afspraken en prijzen! 5 sterren op alles.

Rhira (op de website van ANWB geplaatst)

Voor airco controle van mijn volvo v70 naar garage Willemsbrug geredenvanuit Spijkenisse,had al eerder ervaring met dit bedrijf,vriendelijke ontvangst,netjes prijs opgave vooraf en direct geholpen en dat was nu weerzo ,echt eenaanrader als je in de buurt van Rotterdam woont.Na vacumeren en vullen systeem even een na controle waarbij je krijgt te zien hoe je airco het doet. Alles open en eerlijk,ben heel tevreden over dit bedrijf en ik zal ongetwijfeld terug komen.

Steef van der Meer (op Facebook geplaatst)

Duidelijke en heldere communicatie vooraf over de uit te voeren werkzaamheden. Deskundige en servicegerichte uitvoering. echte vakmensen.

CharlyBong (op de website van ANWB geplaatst)

Goede garage vriendelijk geholpen

Martin Janssen (review geplaatst op Google)

Vriendelijk en correct. Volledig uitvragen over de staat van de auto en goed informeren over werkzaamheden en kosten. Na eerdere grote beurt geen problemen gehad.

FransvdH (op de website van ANWB geplaatst)

Top service.

Fouad Zaroual (review geplaatst op Google)

Goed en snel geholpen. Airco werkt weer!!

Ritsger Buijs (review geplaatst op Google)

Beschrijving van de garage klopt. In aanvulling, bij een reparatie denken ze met je mee, leggen ze verschillende opties op tafel en adviseren maar laten de keuze aan jou. Ze zijn heel snel en komen afspraken na. Deze mensen houden van hun vak.

Bryon (op de website van ANWB geplaatst)

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Ze helpen je per direct. Mijn autoband was lek en ik mocht gelijk langskomen voor een nieuwe band. Deze maat hadden ze helaas niet op voorraad maar die hebben ze na verschillende garages te bellen met spoed overlaten komen van een andere locatie wat 45 min. zou duren. Toen de band binnen was is die er ook gelijk opgeplaatst en kon ik mijn weg weer vervolgen, wat ik erg waardeer.

JDS (op de website van ANWB geplaatst)

Heel aardig eigenaar en snelle service super zeker een aanrader.

Atif Rehman (review geplaatst op Google)

Vakmannen die met je meedenken en uiterst professioneel en vakkundig te werk gaan. Heldere uitleg gekregen van de reparatie en ook de oude onderdelen ingezien. Een autobedrijf waar ik een volgende keer graag terugga.

Emma (review geplaatst op Google)

Mijn auto had verschillende storingen, welke vakkundig zijn gevonden en opgelost. Dus ook voor moeilijke reparaties bent u hier aan het juiste adres. Correcte behandeling zonder wazige verhalen. Duidelijke opgave van kosten vooraf.

Frans van der Lee (review geplaatst op Google)

Fijne garage met vakmensen. Ik ben kundig geholpen en ook de prijs valt alles mee. Ik zal hier zeker vaker terug komen mocht dit nodig zijn

Rick Beekman (review geplaatst op Google)

Wij komen al enkele jaren bij Ali. Hij is zeer vakkundig in ieder automerk. Als er problemen zijn met je auto gaat hij tot het uiterste om het op te lossen. Wij zijn zeer tevreden klanten.

Gr Mandy en Nicolas Koudstaal

Mandy en Nicolas Koudstaal (review geplaatst op Facebook)

Vriendelijk bedrijf. Zeer goed geholpen.

Sophia Booij (review geplaatst op Google)

Laatst een grote beurt en APK laten doen. Geweldige service en kundig personeel!

Jeanette Berends (review geplaatst op Google)

Eindelijk eens een garage waar je met een fijn gevoel de deur uit gaat! Vaak kun je er direct terecht na eerst even gebeld te hebben. Vervolgens wordt je er snel en vakkundig geholpen zoals het hoort. En dat alles op een heel vriendelijke manier.

Dianavdv (op de website van ANWB geplaatst)

Fijne garage. Kan altijd snel terecht en wordt netjes op de hoogte gehouden van eventuele extra kosten. Auto rijdt na bezoek aan garage Willemsbrug altijd weer perfect!

Erwin Van Der Sloot (review geplaatst op Google)

Mijn oude apk keuringsstation waar ik terecht kon voor een apk zonder afspraak was er mee gestopt. Nu voor het eerst hier geweest en dat is mij heel goed bevallen. Ik kom hier volgend jaar zeker weer terug. Eigenaar is een trotse ondernemer die zijn klanten hoog in het vaandel heeft staan.

Ik doe het meeste onderhoud zelf aan mijn auto en dan is het voor mij belangrijk dat ik mijn auto kan laten keuren volgens de RDW regels zonder dat je opgezadeld wordt met allerlei schimmige reparaties die voor de keuring helemaal niet van belang zijn. En keuren zonder afspraak werkt voor mij ook heel prettig. Laat je bij andere bedrijven niet lokken met gratis apk of voor bedragen rond de 20,- want dat weten ze op andere manieren altijd wel weer bij je terug te halen waardoor je alsnog meer geld kwijt bent.

Mijn airco is ook gelijk weer bijgevuld voor een bedrag dat tegenwoordig behoorlijk scherp is.

D Neeltje (review geplaatst op Google)

Keurig geholpen en steeds van de stand van zaken op de hoogte gehouden. Heeft veel moeite gedaan om het juiste onderdeel te vinden! De garage is zeker een aanrader!

G.J. Drinkwaard (review geplaatst op Google)

Heel fijne en goede garage ! Echt een 10 ! Geweldig goed geholpen en reparaties prima uitgevoerd. Was ik maar eerder bij deze garage terechtgekomen, had mij heel veel geld en ergernis bespaard. Er is! in deze garage een grote dosis vakkennis aanwezig, niets is onmogelijk, beveel deze garage werkelijk van harte aan !

Robert van Dam (review geplaatst op Google)

Goede informatie en uitleg, snelle service.

Rotterdam1000 (op de website van ANWB geplaatst)

Een echte betrouwbare vakman met ervaring en kennis (lees hieronder waarom!)

Achtergrond informatie:

De achterlichten van mijn Opel Corsa D werkten beide niet meer. Linksachter werkte het al een tijdje niet meer en rechtsachter sinds kort niet meer. Met deze informatie + klacht en andere klachten was ik eerst naar de Opel dealer geweest (Orange Motors), als iemand het probleem zou moeten kunnen vinden/oplossen, dan moet het de dealer zijn. Zij gaven aan dat zij het probleem niet konden vinden en het advies was om de kabelboom te vervangen, dat zou al €1100 kosten en nog eens minstens €1400 voor de andere klachten. Natuurlijk heb ik dat niet gedaan. Toen was ik voor een tweede diagnose voor mijn achterlichten (mijn prioriteit) naar de Kwik Fit in de buurt gegaan, zij gaven aan het probleem (ook) niet te kunnen vinden en vermoedde dat het kwam door de inbouwnavigatie of door een kortsluiting. Zij adviseerde mij naar een auto elektronica specialist te gaan.

Via Google heb ik gezocht naar auto elektronica garages in Rotterdam, ik stuitte op niet veel garages. Mijn keuze viel op deze garage, omdat deze garage de meest positieve reviews had en hun website met daarop de vakman er betrouwbaar uitzag. Ik had via de mail contact opgenomen met de garage en zij gaven aan om de auto een dag achter te laten.

Vandaag had ik de auto gebracht en het probleem was snel opgelost. De oplossing was om de lampjes te vervangen, u leest het goed. Ik dacht: “Hoe konden de andere garages dit niet vinden?!”

Nu weet ik dat het antwoord vrij logisch is; dit keer was ik langs een vakman geweest. Met de geruststelling dat ik nu eindelijk een betrouwbare échte vakman heb gevonden, laat ik ook de andere klachten door hem onderzoeken en oplossen… en dit kost mij minstens 60% minder kosten dan bij de dealer.

Arnie van Eijsden (review geplaatst op Google)

Vriendelijk en duidelijk! Ik kom hier al jaren. Er wordt altijd gebeld, als er meer gedaan moet worden dan vooraf besproken. Dat voorkomt verassingen.

Jorg van Hunnik (review geplaatst op Google)

Goeie garage. s’ middags gebracht voor APK. Volgende middag klaar. Ze bieden echter geen mineraal olie aan als je een wat oudere auto hebt.

Jean Paul Zijderveld (review geplaatst op Google)

Fijn geholpen. Komt betrouwbaar en eerlijk over. Auto rijdt weer als een zonnetje.

M. van Ewijk (review geplaatst op Google)

Thank you so much to the owner and his wife if you’re taking care of my 1998 Hymer motorhome last minute while I was travelling through Rotterdam and finishing as promised the same day with a very big and complicated repair.

I am highly recommend them for the quick, honest and friendly service!

Thank you very much again for making sure that I will return safely home by checking everything over my motorhome and discovering another part I surely could have been stranded again. Service was above and beyond!

Iris Beyer (review geplaatst op Google)

Ben hier voor het eerst geweest voor het verversen van mijn automaat olie. Wat een sympathieke man en team. Professioneel advies, niet het gevoel,dat ze opzoek zijn om te verdienen, maar juist oplossings gericht denken. Echte aanrader deze garage. Ik kom voortaan hier!! Groetjes Djin

Djin Baboelal (review geplaatst op Google)

Na jaren in leaseauto’s gereden te hebben hebben wij nu onze eerste eigen auto gekocht. De eerste jaren keurig onderhoud laten doen bij de merkdealer. Maar steeds vaker merkte ik dat je daar een nummer bent, en dat onderhoud en reparatie niet per definitie goed gebeuren. Dus na onze recente verhuizing naar Rotterdam eens een kleine vakgarage geprobeerd. Met aanbeveling van de ANWB.

Ik kon nog terecht tussen kerst en Nieuwjaar en was aangenaam verrast. Het is een kleine garage maar groots in klantvriendelijkheid en vakmanschap. De eigenaar wees mij op een aantal zaken die de dealer mij had moeten vertellen bij aflevering, en waar ik me niet van bewust was. Bijvoorbeeld het onderhoudsboekje. Dat was inderdaad maar half ingevuld, sommige onderhoudsbeurten waren helemaal net vermeld. Ik kreeg een keurige kostenopgave tevoren, en alles werd netjes gerepareerd. Ik ben een blije klant!

Gabriela (op de website van ANWB geplaatst)

Hele goede ervaring met deze vak kundig monteur, hij heeft mijn auto heel goed gemaakt, ik ben er, erg blij mee ! echt een aanrader voor een ieder die op zoek is naar een goede auto bedrijf! Echt een top service!

Rachida El (review geplaatst op Google)

Toen mijn startmotor ineens ophield met werken heeft Ali ruimte in zijn planning vrijgemaakt om me direct te helpen. Als bedrijf zijnde is het voor mij erg belangrijk dat ik zo snel mogelijk weer aan de slag kan, dankzij behoorlijk wat inzet kon ik met minimale vertraging weer verder. Al deze service is ook nog eens tegen een gewoon nette prijs geleverd. Al met al een aanrader, je kunt hier veilig je auto achterlaten.

Quickfix (op de website van ANWB geplaatst)

Laatste tijd was ik kind aan huis bij garage Willemsbrug. Mijn Audi a5 een paar keer weggebracht voor reparaties. De eigenaar is erg vriendelijk en vakkundig eerst uitzoeken wat het probleem is niet zomaar spullen bestellen. Altijd netjes een telefoontje wat er aan de hand is en wat er vervangen moet worden. En achteraf laat de eigenaar netjes de oude onderdelen zien. Een top garage kom er met plezier. Alleen nu hoop ik een tijdje niet te hoeven komen. Hopen dat ik nu kan genieten van mijn wagen. Laatste tijd veel vervangen audi is niet meer zoals het vroeger was.

Maikel Wallegie (review geplaatst op Google)

Komt afspraken na, prima service, vriendelijke mensen , vakkundig personeel. Mijn auto is daar prima gerepareerd, en omdat het een spoed reparatie was was ik heel blij met de persoonlijke benadering en de zeer goeie en snelle service.

Arjan2 (op de website van ANWB geplaatst)

Geweldige garage met goed personeel! Ik belde voor een second opinion voor mijn APK keuring. Ik kon binnen een uur terecht en kreeg bij deze garage een eerlijk advies en een eerlijke prijs. Tevens keken ze gelijk mijn airco na, ik hoefde daar geen afspraak voor te maken.

Bedankt Ali!

Fmg LaVida (review geplaatst op Google)

Op zoek naar een Volvo specialist liep ik tegen Autobedrijf Willemsbrug aan. In verband met een Volvo C70 uit 2001 die in beduidend slechtere staat verkeerde dan ik in eerste instantie dacht dacht was ik al bij een andere “Volvo specialist” geweest en helaas waren de klachten, na een flinke rekening, toen niet opgelost. De reviews waren voor mij doorslaggevend en Ali en zijn team hebben mij zeer plezierig verrast of beter gezegd, zij hebben de reviews meer dan bewezen.

Zeer vakkundig, uitgebreide en frequente communicatie ook wanneer vooraf moeilijk een prijsopgave kan worden gedaan zoals bij mijn “probleem-auto”. Men stopt niet voordat men een oplossing heeft, denkt met de klant mee. Wat mij betreft een 100% aanrader en dat zegt wat voor iemand die zeer kieskeurig is :-).

Mijn Fiat barchetta krijgt op dit moment een grote beurt en het is erg fijn om te weten dat zij in zeer capabele en eerlijke handen is. Ouderwets vakmanschap tegen eerlijke en transparante prijzen!!

Stefmerks (op de website van ANWB geplaatst)

Voor mij de eerste keer dat ik bij autobedrijf Willemsbrug naar binnen liep. Mijn camper moest APK gekeurd worden. De grote brug was bezet dus een afspraak gemaakt. Op het afgesproken tijdstip was de brug vrij dus mijn camper erop. Tijdens de APK aanwezig gebleven en kreeg uitleg over het keuren. De resultaten werden besproken en er waren een paar aandachtspunten welke eerst gerepareerd moesten worden.

Prijsindicatie gekregen en afgesproken dat de reparaties uitgevoerd konden worden. Afgesproken dat er telefonisch overleg zou zijn als er tijdens de reparaties nog andere zaken naar boven zouden komen hetgeen ook geschiedde. Perfect telefonisch overleg en perfecte uitvoering van de reparaties. Niets was de garagist teveel. Omdat er een reparatie aan het remsysteem was uitgevoerd kreeg ik het advies en verzoek om na ongeveer 200 kilometer gereden re hebben nog even langs te komen voor een gratis checkup. Autobedrijf Willemsbrug is een betrouwbaar bedrijf, goed advies en goede service. Een aanrader voor niet alleen de camper aar maar voor elke automobilist.

Ted van Daal (review geplaatst op Google)

Goede vulling airco service.

W.G.J. Left (review geplaatst op Google)

Een garage die al jaren met de zelfde eigenaar bestaat en waar je fijn geholpen wordt.

de echte Kor (op de website van ANWB geplaatst)

Goede garage vriendelijk geholpen top

Martin Janssen (review geplaatst op Google)

Zeer vriendelijk, open en goud-eerlijk. Er werd duidelijk gecommuniceerd over de reparaties en de daarbij horende kosten. De onderdelen die vervangen zijn worden goed getoont net als de kapote onderdelen die vervangen zijn.

Quinten Spiering (review geplaatst op Google)

Prima service door de vriendelijke eigenaar. Mijn auto is weer gekoeld dankzij de airco service.

Ben Luberti (review geplaatst op Google)

Snel ruimte gemaakt om me te kunnen helpen, degelijk en transparant advies en gewoon aardige mensen die je goed helpen.

Jasper Hopstaken (review geplaatst op Google)

Kwart voor 12 gebeld voor een kapotte airco, uurtje later kon ik al terecht. Auto werd gecontroleerd, airco bijgevuld en extra controles gedaan. Apparatuur gaf lekkage aan, er was een vermoeden waar het lek zou kunnen zitten (meest waarschijnlijk), zonder absolute zekerheid wou de monteur echter niet een dure reparatie uitvoeren. Extra controles gedaan, anderhalf uur na het runnen van de airco terug gekomen (zonder te betalen tussendoor, dus op goed vertrouwen) om wederom te controleren, nergens lekkage te vinden. Al het extra werk is uitgevoerd binnen de initiele prijsopgave, geen extra kosten en afgesproken als de airco toch leegloopt wederom langs te komen. Fijne garage, ben zeker van plan hier terug te komen! Prijs lag ook aan de lage kant.

Robin van Beijnum (review geplaatst op Google)

Small garage with friendly boss.

Henny Ho (review geplaatst op Google)

Goed service en snel geregeld en betaalbare,mijn auto rijd super weer.

Ellerick r (review geplaatst op Google)

Wat een fijne garage, ik ben hier direct vakkundig en snel geholpen.

Vera van Ewijk (review geplaatst op Google)

Altijd vriendelijk en goed advies en prima reparatie.

Chris Schenk (review geplaatst op Google)

Prima.

Jan Hulstkamp (review geplaatst op Google)

Deze garage is betrouwbaar en levert goed werk af en is ook altijd bereid te helpen als je thuis met pech staat. Je weet het van te voren als er een prijzige reparatie aan komt en zelfs dan worden er verschillende opties aangedragen zodat het betaalbaar kan blijven. Kortom een garage waar je graag terugkomt.

Suv1900 (op de website van ANWB geplaatst)

Ben zeer professioneel en vriendelijk ontvangen en geholpen met de klachten van mijn auto(bakproblemen) . Kom binnenkort terug voor de verdere onderhoud. Topservice. Bedankt heren

Metin Erciyes (review geplaatst op Google)

Zonder enige twijfel, is autobedrijf Willembrug de meest deskundige/vakkundige garage waar ik geweest ben!

Een hele snelle service, Ali neemt altijd goed de tijd om te onderzoeken wat er aan de hand is, en! De prijs is altijd scherp!

Ik ben zeer dankbaar voor de snelle service, dit heeft me al voor lange ritten een paar keer gered!

Nu weer, as we speak word mijn uitlaat gerepareerd voor de vakantie die ik over 2 dagen heb!

Vriendelijk bedankt Ali en team!

Groeten, Vincent Scharleman (tevreden klant)

Vincent Scharleman (review geplaatst op Google)

Mijn eerste kennismaking met Autobedrijf Willemsbrug was naar aanleiding van een defecte airco (mei 2014). Deze is adequaat gerepareerd en functioneert sindsdien prima. De prijs was heel schappelijk (ik had ook een prijsopgave bij andere garages gevraagd). Omdat ik zo tevreden was, laat ik intussen ook mijn APK-keuringen en beurten en eventuele reparaties aan mijn Ford Fusion door Willembrug doen. Niets dan lof! Het maken van afspraken verloopt soepel en de communicatie is altijd helder en duidelijk. Vaak krijg ik bij het afrekenen nog een tip mee.

vdHoek (op de website van ANWB geplaatst)

Bij autobedrijf Willemsbrug wordt je op ontspannen en vriendelijke wijze ontvangen. Er wordt tijd genomen om aandachtig naar de vraag en wensen van de klant te luisteren. Indicatie van kosten wordt zsm. doorgegeven en duidelijk onderbouwd met realistische argumenten en eerlijke adviezen. Gemaakte afspraken worden naar mijn ervaring altijd nagekomen. Wat mij bij deze garage ook erg bevalt is dat er na reparatie of onderhoud nog tijd wordt genomen om de oude onderdelen te laten zien met concrete uitleg over waar de onderdelen voor dienen en wat er precies gedaan is. (ongeacht of men man of vrouw is) Persoonlijk vind ik dit erg prettig omdat het extra vertrouwen schept en zo leert men er zelf ook iets van.

Sabbie (op de website van ANWB geplaatst)
Ik heb deze garage op internet gevonden ivm een spoed klus. Vaak als je voor het eerst naar een garage gaat dan ben je onzeker over allerlei zaken, wordt je snel geholpen? hebben ze er verstand van, zal de prijs meevallen?

Zonder afspraak ben ik zeer snel en professioneel geholpen. ivm Corona werd ik ook nog eens helemaal naar huis gebracht omdat mijn auto pas later klaar zou zijn. EEn dag later was mijn keurig en snel gerepareerd. En de prijs viel zeker mee! Ik kan deze garage aan iedereen aanbevelen.

Monique van den Akker (review geplaatst op Google)

Ik ben een vasteklant 5 jaar lang

Monique En Thomas van der Berg (review geplaatst op Facebook)

Rustig sfeer, zeer vriendelijk, goede uitleg wat er moest gebeuren met de auto..

Hartstikke blij dat me auto toch nog in een halve dag gemaakt kon worden en dat ik mijn dochter weer veilig op kon halen van school

Natasja de Man (review geplaatst op Google)

Prima service voor de APK van onze camper. Flexibel in maken van afspraak, goed gecommuniceerd, eerlijk advies gekregen.

EmenEm (op de website van ANWB geplaatst)

Prima garage, deskundig en snel geholpen. Op aanraden van een vriendin naartoe gegaan en zeker niet teleurgesteld.

Sanne Zwart (review geplaatst op Facebook)

prima zaak met goede service en meerdere mensen zeggen dit dus ik zeg willemsbrug een nieuwe klant erbij.

Joey Bloot (op Facebook geplaatst)

Ik ben al zeker een jaar of 12 klant bij Autogarage Willemsbrug. Mijn vertrouwen is dan ook groot in hun werkzaamheden en service. Als er ook maar iets aan de hand is, dan staat Ali en zijn team altijd meteen klaar. Kort en duidelijk worden de kosten en reparatiehandeling meegedeeld, wat zeer verhelderend is. Onlangs mijn Ford Puma bij hen gebracht, de versnellingsbak was op en dat is lastig rijden. Binnen twee dagen was mijn auto klaar en rijd weer als nieuw. Bedankt mannen voor de leenauto en de gratis poetsbeurt als service, tot bij de APK keuring. Groet Norbert

Norbert (op de website van ANWB geplaatst)

Deskundige garage die mij en mijn man altijd goed geholpen heeft!

Mandy Koudstaal - van de Lindt (review geplaatst op Google)

Heel goede garage. Eerlijke en goede garagehouder. Altijd even overleg en vooraf hoor je wat er aan de auto gemaakt moet worden en wat het ongeveer gaat kosten. Raad he deze plek aan.

Ineke van der Male (review geplaatst op Google)

Ik heb in mijn leven al verschillende auto’s gehad. Steeds in onderhoud bij autobedrijf Willemsbrug. Goede en prettige dienstverlening. Onlangs had ik problemen en de motor van mijn Renault Safrane. De oliedruk liep te hoog op en hij werkte de olie eruit. De garage vermoede een lekke koppakking. Toen de cilinderkop eraf was bleek er ook schade te zijn aan de lagers van de nokkenas. De garage vermoedde dat de motor waarschijnlijk door de olieproblemen nog meer schade had opgelopen. De garage adviseerde dat het beter was om een andere (gebruikte) motor te zoeken. De garage heeft de motor voor een redelijk bedrag gevonden en gezocht en geplaatst. Hij loopt weer als een zonnetje. Autobedrijf Willemsbrug zoekt in overleg met de klant naar een goede en betaalbare oplossing van problemen.

PeterRokers (op de website van ANWB geplaatst)

Voor de eerste keer bij Willemsbug geweest, maar helemaal TOP. De eerste offerte was snel en duidelijk binnen. De auto gebracht en helaas was er meer werk dan enkel de afgesproken beurt. Maar Ali heeft alles onder controle, en heeft na telefonisch overleg met mij de onderdelen geregeld en alle werkzaamheden uitgevoerd. Zelfs na een steekproef controle van de APK was de auto toch nog op dezelfde dag klaar. Een service zoals een garage behoord te geven. Het is te merken dat deze garage dichtbij het Feyenoord stadion zit “Geen woorden, maar daden”.

Marcel Buytendijk (op de website van ANWB geplaatst)

Prima service en altijd vriendelijk bediening en houdt zich aan de afspraken zeker aan te bevelen.

Henk Pont (review geplaatst op Google)

Was heel goed controleer.

Imran Hussain (review geplaatst op Google)

Snel geholpen en transparant in de informatie.

Werner Rijkers (review geplaatst op Google)

Prima geholpen met de apk. Kundig en met goede uitleg.

Karel Terwel (review geplaatst op Google)