APK-keuring van uw personenauto2017-08-24T13:52:21+00:00

De APK-keuring van uw personenauto zonder afspraak bij onze vakman, met eerlijk advies over de aandachtspunten voor nu en in de toekomst!

Bij de APK-keuring van uw personenauto wilt u naast een betrouwbare vakman die uw auto vakkundig keurt, eerlijk advies over wat er op dat moment echt vervangen moet worden en de aandachtspunten die in de toekomst een rol kunnen spelen. Verder wilt u dat deze vakman uw personenauto goed onder de loep neemt en u duidelijk uitlegt én laat zien waarom een onderdeel meteen bij de keuring beslist vervangen moet worden om de APK succesvol te doorstaan.

U kunt 5 dagen in de week (in het weekend zijn de APK-systemen gesloten) zonder afspraak bij onze vakman terecht voor de APK-keuring van uw personenauto. Iedere maandag tot en met vrijdag vanaf 8.00 uur. Meekijken tijdens de APK-keuring? Dat is uiteraard geen probleem!

De voordelen van een APK-keuring bij Autobedrijf Willemsbrug:

  • altijd zonder afspraak
  • rechtstreeks contact met de vakman
  • eerlijk advies over uw personenauto
  • zonder verrassingen achteraf
  • voor alle automerken (dus ook voor uw personenauto!)
  • GRATIS bij een grote beurt
APK-keuring auto in Rotterdam

Auto Garage Rotterdam WhatsApp Service

Summary
APK-keuring van uw personenauto
Article Name
APK-keuring van uw personenauto
Description
Bij de APK-keuring van uw personenauto wilt u naast een betrouwbare vakman die uw auto vakkundig keurt, eerlijk advies over wat er op dat moment echt vervangen moet worden en de aandachtspunten die in de toekomst een rol kunnen spelen. Verder wilt u dat deze vakman uw personenauto goed onder de loep neemt en u duidelijk uitlegt én laat zien waarom een onderdeel meteen bij de keuring beslist
Author
Publisher Name
Autobedrijf Willemsbrug B.V.
Publisher Logo