Ervaringen van klanten2018-12-08T07:13:54+00:00

Ervaringen van klanten

Op 15 december ging ik naar deze garage en wilde een oud probleem oplossen, die ik bij aankoop van auto en latere reperaties bij andere garage niet voor elkaar kreeg, het lag niet aan mijn vorige garage, het was al daarvoor begonnen. Het euvel leek onoplosbaar en de garage vondt het achter de deur het contactbreuk, wat het veroorzaakte, alles is niet opgelost, maar zeer tevreden.
Macar, 14 januari 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Deze garage is betrouwbaar en levert goed werk af en is ook altijd bereid te helpen als je thuis met pech staat. Je weet het van te voren als er een prijzige reparatie aan komt en zelfs dan worden er verschillende opties aangedragen zodat het betaalbaar kan blijven. Kortom een garage waar je graag terugkomt.
Suv1900, 22 april 2014
(op de website van ANWB geplaatst)
Ik heb vorige week mijn auto weggebracht om er een nieuwe computer erin te laten zetten. Dat was heel snel geregeld. De meneer van de garage wilde de auto nog een dag extra houden om er zeker van te zijn dat hij het nu wel doet. zeker 5 sterren waard!
Demelza, 11 januari 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Prima service gekregen voor mijn auto die een APK keuring nodig had. Kosten duidelijk gespecificeerd en goed en snel geholpen.
Kuo, 12 januari 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Veel kennis, repareren alle auto’s kijken verder dan hun neus lang is en denken mee. Hartstikke goed.
Knmg1537, 27 januari 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Duidelijke en heldere communicatie vooraf over de uit te voeren werkzaamheden. Deskundige en servicegerichte uitvoering. echte vakmensen.
CharlyBong, 1 februari 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Ik heb een zeer positieve en aangename ervaring overgehouden aan deze garage. Ik hoorde al positieve verhalen en zocht een betrouwbare garage voor mijn apk en grote beurt. Vanaf de ontvangst voelde ik al dat mijn auto in goede handen was. De eigenaar/keurmeester besteedde uitgebreid aandacht aan mijn vragen en heeft in een korte tijd diagnose gesteld en mij van een kostenoverzicht voorzien. Er werd met mij meegedacht om de kosten zo laag mogelijk te houden door daarbij eerlijk te vermelden wat er nog aan zat te komen betreft het onderhoud. De auto was op tijd klaar (dat ben ik al jaren niet gewend) en ik kan niet anders zeggen dan dat hij weer als een zonnetje rijdt. Ik kom zeker weer terug naar deze garage en heb eindelijk de eerlijke, betrouwbare en vooral vakkundige monteur gevonden die ik al heel lang zocht. Dank je wel Ali! en de koffie was lekker.
Arseni, 16 januari 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Ik ben al zeker een jaar of 12 klant bij Autogarage Willemsbrug. Mijn vertrouwen is dan ook groot in hun werkzaamheden en service. Als er ook maar iets aan de hand is, dan staat Ali en zijn team altijd meteen klaar. Kort en duidelijk worden de kosten en reparatiehandeling meegedeeld, wat zeer verhelderend is. Onlangs mijn Ford Puma bij hen gebracht, de versnellingsbak was op en dat is lastig rijden. Binnen twee dagen was mijn auto klaar en rijd weer als nieuw. Bedankt mannen voor de leenauto en de gratis poetsbeurt als service, tot bij de APK keuring. Groet Norbert
Norbert, 5 mei 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Voor de eerste keer bij Willemsbug geweest, maar helemaal TOP. De eerste offerte was snel en duidelijk binnen. De auto gebracht en helaas was er meer werk dan enkel de afgesproken beurt. Maar Ali heeft alles onder controle, en heeft na telefonisch overleg met mij de onderdelen geregeld en alle werkzaamheden uitgevoerd. Zelfs na een steekproef controle van de APK was de auto toch nog op dezelfde dag klaar. Een service zoals een garage behoord te geven. Het is te merken dat deze garage dichtbij het Feyenoord stadion zit “Geen woorden, maar daden”.
Marcel Buytendijk, 26 mei 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Eindelijk eens een garage waar je met een fijn gevoel de deur uit gaat! Vaak kun je er direct terecht na eerst even gebeld te hebben. Vervolgens wordt je er snel en vakkundig geholpen zoals het hoort. En dat alles op een heel vriendelijke manier.
Dianavdv, 6 juni 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Er wordt van tevoren een duidelijke afspraak gemaakt over de prijs. De medewerkers zijn heel erg klantvriendelijk en er is een snelle service. Het is ook geen probleem als ik meekijk met de reparatie wat een vertrouwd gevoel geeft. Ben nu voor de 2e keer geweest voor reparatie aan mijn airco. Ik ga nooit meer ergens anders naartoe. En dan na te gaan dat ik uit Brabant moet komen.
Dave van Opstal, 11 juni 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Alles is volgens afspraak verlopen, keurig op tijd.De prijs viel mee. Kon er op wachten. Kreeg ook nog warme chocolade aangeboden.Een garage waar je terug wil komen. Vriendelijk en bekwaam.personeel.
Tuinman John, 7 november 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Mijn Fiat Panda had kuren, schokte en trilde, ik zelf ging op vakantie en liet mijn auto bij Autobedrijf Willemsbrug twee weken achter. De garage zou tijdens mijn vakantie contact met me op nemen als ze hadden gevonden wat het probleem was om zo de reparatie te kunnen bespreken. Dit gebeurde keurig.

De garage nam contact met mij op nadat ze hadden onderzocht wat er aan de auto mankeerde, en dat was nog al wat. Ze zouden alleen tot reparatie over gaan als ik daar toestemming toe gaf, ze gaven mij een prijsindicatie en mocht deze tijdens de reparatie toch duurder blijken uit te vallen dan zouden ze direct weer contact op nemen. Van het ene probleem belanden we in het volgende probleem en er was meer mis met de Panda dan we vooraf konden vermoeden.

Iedere keer werd ik netjes gebeld en op de hoogte gehouden hoe het er voor stond, wat de kosten tot nu toe waren en welke onderdelen er vervangen moesten worden. Eenmaal terug van vakantie kon ik mijn auto ophalen en eenmaal terug in de garage werden al mijn vervangen onderdelen getoont en uitgelegd waarom deze vervangen moesten worden.

Ik heb zelf weinig verstand van auto’s maar de garage legt die keurig in Jip en Janneke taal uit. De afspraken zijn binnen het kostenplaatje gebleven en mijn auto rijdt weer als nieuw. De garage is betrouwbaar en doet wat hij zegt, verkoopt geen onzin en is mega klantvriendelijk. Mijn auto rijdt weer als nieuw. Fantastisch!

Maarten Redeker, 1 augustus 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Dit bedrijf is het enige bedrijf in deze regio, die eerlijk met diploma’s van vakbekwaamheid eerlijk en transparant werkt. Al jaren kom ik bij Willemsbrug BV. Prachtig bedrijf met snel en vakkundige gediplomeerde monteurs. Hoop bedrijven proberen na te apen. Doen zich voor als gediplomeerd maar helaas hebben niet eens 1 diploma die je kunt zien. Geweldig Willemsbrug bv. Succes.
Menno Palm, 23 december 2016
Goede prijs-kwaliteit verhouding voor service en onderhoud. Vriendelijk en gastvrij. Zoekt naar goede oplossing en niet perse de duurste. Ook voor een Mercedes. Aanrader!
Toon de Wit, 4 februari 2017 (review geplaatst op Google)
Went for a APK inspection. Seemed like a good, honest operation, would definitely go back. I don’t speak Dutch but the head mechanic spoke enough English for us to communicate mostly fine.
Kevin Gajewski, 21 februari 2017 (review geplaatst op Google)

Goed en snel geholpen. Airco werkt weer!!

Ritsger Buijs, 22 mei 2017 (review geplaatst op Google)

Veer gebroken op zaterdag, zelfde dag nog gemaakt en tegen een scherpen prijs.

William M, 10 juni 2017 (review geplaatst op Google)

Toen onze aircopomp het begafen er toch een en ander gesleuteld moest worden, hebben we meteen het gasklephuis laten vervangen. Wat een verschil onze V70 “hikt” niet meer en blijft heerlijk koel. We kunnen op vakantie. Inmiddels doet Autobedrijf Willemsbrug alle werkzaamheden aan onze auto.

Brugbouwers, 3 juli 2017 (op de website van ANWB geplaatst)

Vakmannen die met je meedenken en uiterst professioneel en vakkundig te werk gaan. Heldere uitleg gekregen van de reparatie en ook de oude onderdelen ingezien. Een autobedrijf waar ik een volgende keer graag terugga.

Emma, 23 augustus 2017 (review geplaatst op Google)

Mijn auto had verschillende storingen, welke vakkundig zijn gevonden en opgelost. Dus ook voor moeilijke reparaties bent u hier aan het juiste adres. Correcte behandeling zonder wazige verhalen. Duidelijke opgave van kosten vooraf.

Frans van der Lee, 7 oktober 2017 (review geplaatst op Google)

Goede informatie en uitleg, snelle service.

Rotterdam1000, 23 december 2017 (op de website van ANWB geplaatst)

Beschrijving van de garage klopt. In aanvulling, bij een reparatie denken ze met je mee, leggen ze verschillende opties op tafel en adviseren maar laten de keuze aan jou. Ze zijn heel snel en komen afspraken na. Deze mensen houden van hun vak.

Bryon, 11 februari 2018 (op de website van ANWB geplaatst)

Vakkundig geholpen bij deze garage. Automatenbak laten spoelen waarbij de olie , automaatbakfilter en pakking worden vervangen, daarnaast informeerde de garage dat er een luchtmassaprobleem was ,wat verholpen kon worden door de luchtmassameter te vervangen.De auto was al bij 2 garages geweest waar dit probleem niet opgemerkt werd,terwijl de auto daar wel voor weggebracht werd.De auto rijd weer goed.Goede service en vakkundig advies.

Wen Wall, 29 maart 2018 (review geplaatst op Google)

Een echte betrouwbare vakman met ervaring en kennis (lees hieronder waarom!)

Achtergrond informatie:
De achterlichten van mijn Opel Corsa D werkten beide niet meer. Linksachter werkte het al een tijdje niet meer en rechtsachter sinds kort niet meer. Met deze informatie + klacht en andere klachten was ik eerst naar de Opel dealer geweest (Orange Motors), als iemand het probleem zou moeten kunnen vinden/oplossen, dan moet het de dealer zijn. Zij gaven aan dat zij het probleem niet konden vinden en het advies was om de kabelboom te vervangen, dat zou al €1100 kosten en nog eens minstens €1400 voor de andere klachten. Natuurlijk heb ik dat niet gedaan. Toen was ik voor een tweede diagnose voor mijn achterlichten (mijn prioriteit) naar de Kwik Fit in de buurt gegaan, zij gaven aan het probleem (ook) niet te kunnen vinden en vermoedde dat het kwam door de inbouwnavigatie of door een kortsluiting. Zij adviseerde mij naar een auto elektronica specialist te gaan.

Via Google heb ik gezocht naar auto elektronica garages in Rotterdam, ik stuitte op niet veel garages. Mijn keuze viel op deze garage, omdat deze garage de meest positieve reviews had en hun website met daarop de vakman er betrouwbaar uitzag. Ik had via de mail contact opgenomen met de garage en zij gaven aan om de auto een dag achter te laten.

Vandaag had ik de auto gebracht en het probleem was snel opgelost. De oplossing was om de lampjes te vervangen, u leest het goed. Ik dacht: “Hoe konden de andere garages dit niet vinden?!”

Nu weet ik dat het antwoord vrij logisch is; dit keer was ik langs een vakman geweest. Met de geruststelling dat ik nu eindelijk een betrouwbare échte vakman heb gevonden, laat ik ook de andere klachten door hem onderzoeken en oplossen… en dit kost mij minstens 60% minder kosten dan bij de dealer.

Arnie van Eijsden, 2 juni 2018 (review geplaatst op Google)
Ik heb in mijn leven al verschillende auto’s gehad. Steeds in onderhoud bij autobedrijf Willemsbrug. Goede en prettige dienstverlening. Onlangs had ik problemen en de motor van mijn Renault Safrane. De oliedruk liep te hoog op en hij werkte de olie eruit. De garage vermoede een lekke koppakking. Toen de cilinderkop eraf was bleek er ook schade te zijn aan de lagers van de nokkenas. De garage vermoedde dat de motor waarschijnlijk door de olieproblemen nog meer schade had opgelopen. De garage adviseerde dat het beter was om een andere (gebruikte) motor te zoeken. De garage heeft de motor voor een redelijk bedrag gevonden en gezocht en geplaatst. Hij loopt weer als een zonnetje. Autobedrijf Willemsbrug zoekt in overleg met de klant naar een goede en betaalbare oplossing van problemen.
PeterRokers, 25 maart 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Ik ben sinds kort klant bij garage Willemsbrug en vanaf het eerste moment ben ik tevreden. Met of zonder afspraak ben je altijd welkom. Men probeert te helpen waar het kan. Vriendelijk, eerlijk en een goede vakkennis van auto’s in het algemeen. Koffie staat klaar! Een garagebedrijf die ik graag aanraad.
Corleone, 20 april 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
ik kom hier al enkele jaren voor mijn airco service, altijd goed en zonder afspraak gelijk geholpen. even wachten met een lekker bakkie koffie en na 45 minuutjes weer met een koude airco naar buiten.
Patrick Schilperoort, 14 mei 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Na onverwachte problemen met mijn auto ben ik via de ANWB site bij autobedrijf Willemsbrug terecht gekomen. Geen verkeerde keuze! Probleem werd grondig bekeken en ik kon gelijk ook een grote onderhoudsbeurt er bij laten doen. Noodzakelijke ingrepen buiten de scope werden telefonisch overlegd en alle vervangen onderdelen werden laten zien na afloop. Mijn auto heeft nog nooit zo soepel gereden!
Bastiaan86, 26 mei 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Waarom ben al 15 jaar vaste klant bij deze garage? Ali en zijn team leveren steevast hoge kwaliteit, zijn uiterst vriendelijk, betrouwbaar en komen afspraken na. Geen gladde verkoop praatjes maar een duidelijk en eerlijk advies, luisterend naar de wensen van de klant en de mogelijkheden van de auto. Ook bij hardnekkige problemen geeft men niet op, als het de moeite loont wordt desnoods het hele netwerk ingeschakeld om een goede en duurzame oplossing te realiseren. Duidelijkheid over werkzaamheden en kosten vooraf, vervangen onderdelen kunnen uiteraard worden meegenomen. Absolute airco specialist; het is niet voor niets dat collega’s en dealers uit de regio klanten met (hardnekkige) airco problemen doorsturen naar Ali. Dit alles voor een keurige prijs. Op zoek naar een goede en betrouwbare garage, doen!
L. Zinkhaan, 10 juni 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Kom hier al jaren door mijn vader die ali ook al jaren kent. Service is altijd top en zijn duidelijk met afspraken en prijzen! 5 sterren op alles.
Rhira, 14 juli 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Mijn eerste kennismaking met Autobedrijf Willemsbrug was naar aanleiding van een defecte airco (mei 2014). Deze is adequaat gerepareerd en functioneert sindsdien prima. De prijs was heel schappelijk (ik had ook een prijsopgave bij andere garages gevraagd). Omdat ik zo tevreden was, laat ik intussen ook mijn APK-keuringen en beurten en eventuele reparaties aan mijn Ford Fusion door Willembrug doen. Niets dan lof! Het maken van afspraken verloopt soepel en de communicatie is altijd helder en duidelijk. Vaak krijg ik bij het afrekenen nog een tip mee.
vdHoek, 4 augustus 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Startmotor van mijn bus was kapot. Is snel en vakkundig gerepareerd, kosten waren ook redelijk.
Vincent Schuit, 8 december 2016 (review geplaatst op Google)
Op zoek naar een Volvo specialist liep ik tegen Autobedrijf Willemsbrug aan. In verband met een Volvo C70 uit 2001 die in beduidend slechtere staat verkeerde dan ik in eerste instantie dacht dacht was ik al bij een andere “Volvo specialist” geweest en helaas waren de klachten, na een flinke rekening, toen niet opgelost. De reviews waren voor mij doorslaggevend en Ali en zijn team hebben mij zeer plezierig verrast of beter gezegd, zij hebben de reviews meer dan bewezen.

Zeer vakkundig, uitgebreide en frequente communicatie ook wanneer vooraf moeilijk een prijsopgave kan worden gedaan zoals bij mijn “probleem-auto”. Men stopt niet voordat men een oplossing heeft, denkt met de klant mee. Wat mij betreft een 100% aanrader en dat zegt wat voor iemand die zeer kieskeurig is :-).

Mijn Fiat barchetta krijgt op dit moment een grote beurt en het is erg fijn om te weten dat zij in zeer capabele en eerlijke handen is. Ouderwets vakmanschap tegen eerlijke en transparante prijzen!!

Stefmerks, 13 december 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Hele goede, betrouwbare garage. Ik kom hier al jaren voor o.a. APK keuringen, airco controles en eigenlijk van alles.

Een paar jaar geleden deed mijn airco het niet meer, en toen hebben ze er naar gekeken, en bleek er alleen een kabel kapot te zijn. Dus gewoon eerlijk advies, en niet direct de hele airco vervangen, iets wat bij de dealer wel moest!

En niet geheel onbelangrijk: de prijs is ook nog eens goed.

Dilek, 3 februari 2017 (review geplaatst op Google)
Komt afspraken na, prima service, vriendelijke mensen , vakkundig personeel. Mijn auto is daar prima gerepareerd, en omdat het een spoed reparatie was was ik heel blij met de persoonlijke benadering en de zeer goeie en snelle service.
Arjan2, 25 februari 2017 (op de website van ANWB geplaatst)

IK ben onlangs verhuisd, had een goede garage en zocht een garage waarin de eigenaar ook meewerkt, dus betrokken is met zijn werk. Verversen van de olie van de automatische versnellingsbak kon snel, ging goed en prijs was vooraf besproken. Ik kon erbij blijven en zien wat er met en aan de auto gebeurde, keurige en schone werkwijze. Deze mensen weten wat en hoe er aan je auto moet gebeuren. Ik ga er voortaan voor onderhoud ook heen.

NaarGarage, 14 juni 2017 (op de website van ANWB geplaatst)

prima zaak met goede service en meerdere mensen zeggen dit dus ik zeg willemsbrug een nieuwe klant erbij.

Joey Bloot, 20 juli 2017 (op Facebook geplaatst)

Prima garage, deskundig en snel geholpen. Op aanraden van een vriendin naartoe gegaan en zeker niet teleurgesteld.

Sanne Zwart, 8 september 2017 (review geplaatst op Facebook)

Geweldige service,mijn kabelboom was verbrand. van te voren prijs afgesproken want zit momenteel niet in de slappe was. Ali heeft een andere kabelboom ingekort en ieder draadje gesoldeerd en de auto rijdt weer. Deze garage is zeker aan te bevelen

P.W.A. Kamper, 1 november 2017 (op de website van ANWB geplaatst)

Ik had voor het eerst via mijngarage.nl een afspraak gemaakt bij deze garage, de prijs wist ik dus al direct en deze was erg voordelig. Ik had een afspraak om 13.00 uur en was er 12.50 uur, men begon direct aan de auto, echt goed !!! Ik ben erg goed geholpen, zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar !!!

Cees1961, 22 januari 2018 (op de website van ANWB geplaatst)

Goede betrouwbare service voor een goede prijs.

Gabrie van Dam, 12 februari 2018 (review geplaatst op Google)

Ik ben een vasteklant 5 jaar lang

Monique En Thomas van der Berg, 8 april 2018 (review geplaatst op Facebook)

Fijne garage met vakmensen. Ik ben kundig geholpen en ook de prijs valt alles mee. Ik zal hier zeker vaker terug komen mocht dit nodig zijn

Rick Beekman, 10 april 2018 (review geplaatst op Google)

Zonder enige twijfel, is autobedrijf Willembrug de meest deskundige/vakkundige garage waar ik geweest ben!

Een hele snelle service, Ali neemt altijd goed de tijd om te onderzoeken wat er aan de hand is, en! De prijs is altijd scherp!

Ik ben zeer dankbaar voor de snelle service, dit heeft me al voor lange ritten een paar keer gered!
Nu weer, as we speak word mijn uitlaat gerepareerd voor de vakantie die ik over 2 dagen heb!

Vriendelijk bedankt Ali en team!

Groeten, Vincent Scharleman (tevreden klant)

Vincent Scharleman, 7 juli 2018 (review geplaatst op Google)

Small garage with friendly boss.

Henny Ho, 30 oktober 2018 (review geplaatst op Google)

Quick APK for a Tesla, garage check and RDW check within 2 hours. Very nice and quick! Recommended!

Bowen Chen, 20 november 2018 (review geplaatst op Facebook)
Bij Willemsbrug garage kreeg ik uitstekend service, medewerkers zijn heel vriendelijk, behulpzaam. Ze zijn altijd helder en open bij reparatie’s en zeker geen verrassingen achteraf. Top Service.
Ziya, 25 februari 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Goed kwalitatieve service en vriendelijk naar klanten toe. Komt zijn afspraken na. Hij schept altijd duidelijkheid om door van te voren te zeggen wat hij gaat doen en de kosten hiervan. Mag langs zonder een afspraak te maken.
Florentina, 9 maart 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Mijn airco was volledig leeg, belde zaterdag tegen de middag op en kon gelijk terecht nu kan ik weer ijskoud de weg op super mannen!!
NigelGTI, 7 mei 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Toen mijn startmotor ineens ophield met werken heeft Ali ruimte in zijn planning vrijgemaakt om me direct te helpen. Als bedrijf zijnde is het voor mij erg belangrijk dat ik zo snel mogelijk weer aan de slag kan, dankzij behoorlijk wat inzet kon ik met minimale vertraging weer verder. Al deze service is ook nog eens tegen een gewoon nette prijs geleverd. Al met al een aanrader, je kunt hier veilig je auto achterlaten.
Quickfix, 19 mei 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Ze helpen je per direct. Mijn autoband was lek en ik mocht gelijk langskomen voor een nieuwe band. Deze maat hadden ze helaas niet op voorraad maar die hebben ze na verschillende garages te bellen met spoed overlaten komen van een andere locatie wat 45 min. zou duren. Toen de band binnen was is die er ook gelijk opgeplaatst en kon ik mijn weg weer vervolgen, wat ik erg waardeer.
JDS, 30 mei 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Bij autobedrijf Willemsbrug wordt je op ontspannen en vriendelijke wijze ontvangen. Er wordt tijd genomen om aandachtig naar de vraag en wensen van de klant te luisteren. Indicatie van kosten wordt zsm. doorgegeven en duidelijk onderbouwd met realistische argumenten en eerlijke adviezen. Gemaakte afspraken worden naar mijn ervaring altijd nagekomen. Wat mij bij deze garage ook erg bevalt is dat er na reparatie of onderhoud nog tijd wordt genomen om de oude onderdelen te laten zien met concrete uitleg over waar de onderdelen voor dienen en wat er precies gedaan is. (ongeacht of men man of vrouw is) Persoonlijk vind ik dit erg prettig omdat het extra vertrouwen schept en zo leert men er zelf ook iets van.
Sabbie, 20 juni 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Prima service voor de APK van onze camper. Flexibel in maken van afspraak, goed gecommuniceerd, eerlijk advies gekregen.
EmenEm, 13 juli 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Zeer goede ontvangst en uitleg over het mankement en de kosten daarvan na reparatie eerst met mij samen een proefrit gemaakt om te kijken of ik tevreden was. Ook gelijk geadviseerd over enkele punten die aandacht vroegen. Dus deze garage is een aanrader.
cockenclara, 22 augustus 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Ik werd op zaterdagmiddag rond sluitingstijd nog geholpen met een startservice aan huis toen mijn auto met een lege accu stond. Ik had verwacht dat de reparatie na het weekeinde zou plaatsvinden, want het was al heel laat op de middag.

Tot mijn verrassing bood de garage echter aan om de accu direct te vervangen. Daardoor kon ik de rest van het weekeinde weer zorgeloos rijden. Echt klasse, heel klantvriendelijk, snelle en vakkundige service. Een garage die je blij verrast door nét dat stapje extra te zetten.

Johanna Rotterdam, 23 oktober 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Na jaren in leaseauto’s gereden te hebben hebben wij nu onze eerste eigen auto gekocht. De eerste jaren keurig onderhoud laten doen bij de merkdealer. Maar steeds vaker merkte ik dat je daar een nummer bent, en dat onderhoud en reparatie niet per definitie goed gebeuren. Dus na onze recente verhuizing naar Rotterdam eens een kleine vakgarage geprobeerd. Met aanbeveling van de ANWB.

Ik kon nog terecht tussen kerst en Nieuwjaar en was aangenaam verrast. Het is een kleine garage maar groots in klantvriendelijkheid en vakmanschap. De eigenaar wees mij op een aantal zaken die de dealer mij had moeten vertellen bij aflevering, en waar ik me niet van bewust was. Bijvoorbeeld het onderhoudsboekje. Dat was inderdaad maar half ingevuld, sommige onderhoudsbeurten waren helemaal net vermeld. Ik kreeg een keurige kostenopgave tevoren, en alles werd netjes gerepareerd. Ik ben een blije klant!

Gabriela, 28 december 2016 (op de website van ANWB geplaatst)
Specialist in airco’s. Als anderen het niet meer weten, weet deze raad.
Jenny F, 27 januari 2017 (review geplaatst op Google)
Vriendelijk en correct. Volledig uitvragen over de staat van de auto en goed informeren over werkzaamheden en kosten. Na eerdere grote beurt geen problemen gehad.
FransvdH, 19 februari 2017 (op de website van ANWB geplaatst)

Ik heb een probleem laten oplossen aan mijn auto (electronica en mechanisch), waarvoor ik bij allerlei andere niet gediplomeerde knoeiers ben geweest(niet opgeloste problemen bleef zitten). Door Willemsbrug o.a Ali,heel erg goed geanalyseerd en uitgezocht via electronische schemas en scoop beelden tot onze tevredenheid opgelost. Uitvoerig getest na maanden van tevreden rijden zonder problemen durf ik dit te beoordelen. Echt een gediplomeerd kanjer(s).Jullie hebben weer een tevreden klant. Rajesh.

Rajesh Bikharie, 6 mei 2017

Voor airco controle van mijn volvo v70 naar garage Willemsbrug geredenvanuit Spijkenisse,had al eerder ervaring met dit bedrijf,vriendelijke ontvangst,netjes prijs opgave vooraf en direct geholpen en dat was nu weerzo ,echt eenaanrader als je in de buurt van Rotterdam woont.Na vacumeren en vullen systeem even een na controle waarbij je krijgt te zien hoe je airco het doet. Alles open en eerlijk,ben heel tevreden over dit bedrijf en ik zal ongetwijfeld terug komen.

Steef van der Meer, 4 juli 2017 (op Facebook geplaatst)

Excellent experience with this company. Service without appointment and car mechanics who know what they are doing.

James Rodger, 30 augustus 2017 (review geplaatst op Google)

Keurige service gehad voor mijn auto. Beleefde en eerlijke monteurs die naar je luisteren en met je meedenken. Een aanrader voor iedereen die een betrouwbare garage zoekt.

Jeroen Hendriks, 27 september 2017 (review geplaatst op Google)

Een empathische monteur die zijn vak kent. Ik ben zeer tevreden met de service die ik heb ontvangen aan mijn auto.

Bur, 16 december 2017 (op de website van ANWB geplaatst)

Een garage die al jaren met de zelfde eigenaar bestaat en waar je fijn geholpen wordt.

de echte Kor, 31 januari 2018 (op de website van ANWB geplaatst)

Wij hebben onze smart hier laten repareren, omdat de officiele smartdealer in rotterdam nogal te wensen overlaat. Deze garage gaf ons goed advies, waren duidelijk over de kosten en eventuele meerkosten en we konden zelf bepalen of we die extra reparatie met meerkosten ook daadwerkelijk wilden.

Bij het afrekenen werd ons duidelijk uitgelegd wat er was gedaan en werden de verwijderde onderdelen getoond. Wij bevelen deze garage ten zeerste aan.

Sabine-rotterdam, 16 maart 2018 (op de website van ANWB geplaatst)

Goeie garage. s’ middags gebracht voor APK. Volgende middag klaar. Ze bieden echter geen mineraal olie aan als je een wat oudere auto hebt.

Jean Paul Zijderveld, 16 april 2018 (review geplaatst op Google)

Deze mannen hebben mijn probleem super snel opgelost en voor een mooie prijs. Is, zeker een aanrader 

Sebastiaan Tak, 9 juli 2018 (review geplaatst op Facebook)

Eerlijke, betrouwbare en goede garage (voor een camper).

Noor Malefason, 21 augustus 2018 (review geplaatst op Google)

Snel geholpen en transparant in de informatie.

Werner Rijkers, 2 oktober 2018 (review geplaatst op Google)
Super snelle reparatie! Zelfs het oude onderdeel gezien!
R.L., 29 november 2018 (review geplaatst op Google)

Goed en Snel, jouw auto is klaar.

Nino Sebba, 30 november 2018 (review geplaatst op Google)

VRAGEN? BEL DIRECT MET ONZE VAKMAN: 010 479 00 00