Ervaringen van klanten

Op 15 december ging ik naar deze garage en wilde een oud probleem oplossen, die ik bij aankoop van auto en latere reperaties bij andere garage niet voor elkaar kreeg, het lag niet aan mijn vorige garage, het was al daarvoor begonnen. Het euvel leek onoplosbaar en de garage vondt het achter de deur het contactbreuk, wat het veroorzaakte, alles is niet opgelost, maar zeer tevreden.

Macar (op de website van ANWB geplaatst)

Deze garage is betrouwbaar en levert goed werk af en is ook altijd bereid te helpen als je thuis met pech staat. Je weet het van te voren als er een prijzige reparatie aan komt en zelfs dan worden er verschillende opties aangedragen zodat het betaalbaar kan blijven. Kortom een garage waar je graag terugkomt.

Suv1900 (op de website van ANWB geplaatst)

Ik heb vorige week mijn auto weggebracht om er een nieuwe computer erin te laten zetten. Dat was heel snel geregeld. De meneer van de garage wilde de auto nog een dag extra houden om er zeker van te zijn dat hij het nu wel doet. zeker 5 sterren waard!

Demelza (op de website van ANWB geplaatst)

Prima service gekregen voor mijn auto die een APK keuring nodig had. Kosten duidelijk gespecificeerd en goed en snel geholpen.

Kuo (op de website van ANWB geplaatst)

Veel kennis, repareren alle auto’s kijken verder dan hun neus lang is en denken mee. Hartstikke goed.

Knmg1537 (op de website van ANWB geplaatst)

Duidelijke en heldere communicatie vooraf over de uit te voeren werkzaamheden. Deskundige en servicegerichte uitvoering. echte vakmensen.

CharlyBong (op de website van ANWB geplaatst)

Ik heb een zeer positieve en aangename ervaring overgehouden aan deze garage. Ik hoorde al positieve verhalen en zocht een betrouwbare garage voor mijn apk en grote beurt. Vanaf de ontvangst voelde ik al dat mijn auto in goede handen was. De eigenaar/keurmeester besteedde uitgebreid aandacht aan mijn vragen en heeft in een korte tijd diagnose gesteld en mij van een kostenoverzicht voorzien. Er werd met mij meegedacht om de kosten zo laag mogelijk te houden door daarbij eerlijk te vermelden wat er nog aan zat te komen betreft het onderhoud. De auto was op tijd klaar (dat ben ik al jaren niet gewend) en ik kan niet anders zeggen dan dat hij weer als een zonnetje rijdt. Ik kom zeker weer terug naar deze garage en heb eindelijk de eerlijke, betrouwbare en vooral vakkundige monteur gevonden die ik al heel lang zocht. Dank je wel Ali! en de koffie was lekker.

Arseni (op de website van ANWB geplaatst)

Ik ben al zeker een jaar of 12 klant bij Autogarage Willemsbrug. Mijn vertrouwen is dan ook groot in hun werkzaamheden en service. Als er ook maar iets aan de hand is, dan staat Ali en zijn team altijd meteen klaar. Kort en duidelijk worden de kosten en reparatiehandeling meegedeeld, wat zeer verhelderend is. Onlangs mijn Ford Puma bij hen gebracht, de versnellingsbak was op en dat is lastig rijden. Binnen twee dagen was mijn auto klaar en rijd weer als nieuw. Bedankt mannen voor de leenauto en de gratis poetsbeurt als service, tot bij de APK keuring. Groet Norbert

Norbert (op de website van ANWB geplaatst)

Voor de eerste keer bij Willemsbug geweest, maar helemaal TOP. De eerste offerte was snel en duidelijk binnen. De auto gebracht en helaas was er meer werk dan enkel de afgesproken beurt. Maar Ali heeft alles onder controle, en heeft na telefonisch overleg met mij de onderdelen geregeld en alle werkzaamheden uitgevoerd. Zelfs na een steekproef controle van de APK was de auto toch nog op dezelfde dag klaar. Een service zoals een garage behoord te geven. Het is te merken dat deze garage dichtbij het Feyenoord stadion zit “Geen woorden, maar dad